Katalin-napi evangélikus bál a kollégium javára

A Magyarországi Evangélikus Egyház szervezésében kerül megrendezésre immár hatodik alkalommal a hagyományt teremtő Katalin-napi bál a Budai Várnegyedben.

Az idei évben az a megtiszteltetés érte az Evangélikus Középiskolai Kollégiumot, hogy a bálon rövid műsorral mutathatja be különböző művészeti oktatásban résztvevő tehetséges diákjait. A fiatal zenészek, táncosok, artisták már javában készülődnek a jeles alkalomra és számos hangszert felvonultatva, saját szerzeménnyel, díjnyertes tánccal, rafinált artista számmal igyekeznek elkápráztatni közönségüket november 23-án este 19.00 órai kezdettel. Az est fővédnöke dr. Kaposi József, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet főigazgatója.

Sok szeretettel várjuk Önöket egy emlékezetes éjszakára, büfévacsorával, étel- és italkülönlegességekkel, borkóstolóra és hajnalig tartó táncra kollégiumunk és az evangélikus egyház nevében. A tombolából és a támogatójegyekből befolyt összeget közvetlenül intézményünk javára gyűjtik. A bálra jegyek és támogatójegyek a Huszár Gál Papír- és Könyvesboltban vásárolhatóak.

Minden hozzájárulást és felajánlást hálás szívvel fogadunk!

Köszönettel: Hegyváriné Pauló Mária

a kollégium igazgatója