Beköltözési információk

 

 

Kollégiumi beköltözés:

2020. augusztus 31.  9:00-tól

 

Tudnivalók:

A belépésnél számítani kell arra, hogy mindenkinek a testhőmérsékletét meg fogjuk mérni. (A felnőttekét is.)

A kollégiumba belépéskor és a beiratkozás során a maszk viselése kötelező.

A belépéskor a kézfertőtlenítő használata kötelező.

 

Egyszerre 20 beköltöző tartózkodhat az épületben a csoportveztők között megosztva, így előfordulhat hogy az udvaron várakozni kell majd a belépésre. Egy diákkal maximum egy segítő szülő jöhet be az épületbe. Kérjük köhögő, lázas szülő se érkezzen a gyerek kísérőjeként, mert nem tudjuk beengedni a többiek védelmében.

Kérjük, hogy a beiratkozásnál tartsák a 1,5 méteres távolságot.

A diákoktól azt kérjük, hogy a dokumentumok elintézése és a szoba elfoglalása után, ha nincs dolguk maradjanak a szobájukban a beiratkozás végéig. Amennyiben még szeretne a család együtt lenni, ennek nincs akadálya, de kérjük ezt az intézményen kívül tegyék, és egyeztessék a csoportvezetőkkel a visszaérkezés időpontját. Ekkor már csak a tanuló léphet be az intézménybe.

A meghirdetett szülői tájékoztatók ezen a napon a várhatóan nagy létszám miatt nem lesznek megtartva, digitális formában fogjuk a szülőket a tudnivalókról tájékoztatni.

Kérjük a kiküldött nyomtatványokat és a szükséges igazolásokat hozzák a gyerekek magukkal. Érvényes orvosi igazolás nélkül nem lehet beköltözni a kollégiumba!

A beköltözés szabályai a járványügyi megelőzést szolgálják, betartásuk mindenkire nézve kötelező. Elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért, de igyekszünk mindent megtenni hogy a diákok egészségét garantáljuk.