Egyéb kategória bejegyzései

ÜGYELETI TELEFONSZÁM

Kedves szülők, diákok, érdeklődők!

A rendkívüli helyzetre való tekintettel 2021.április 07-ig a kollégium hétköznap az alábbi ügyeleti telefonszámon érhető el 8:00-16:00 között:

06-20/295-7426 

A 2021/2022. tanévi jelentkezésekkel kapcsolatos információk is ezen a telefonszámon, vagy a bpkoli.titkarsag@gmail.com címen kérhetők.

Mindenkinek nagyon jó egészséget kívánunk, és reméljük nemsokára újra találkozhatunk.

A 2021/2022. tanév felvételi eljárása megkezdődött

Kedves leendő kollégisták!

A következő tanévre a kollégiumba jelentkezés lehetősége megnyílt! Az új diákoknak a 2021/2022. tanévre a jelentkezési lap innen letölthető.

ÚJ-JELENTKEZŐK-ADATLAPJA

Az adatlap megtalálható a felvételi oldalon vagy a dokumentum oldalról is letölthető. Ezt kitöltve kell visszaküldeni a megadott email címre.

 

A jelenleg kollégiumban lakó diákjaink számára, a következő tanévre is jelentkezni kell. Nekik az alábbi adatlapot kell kitöltve visszaküldeni.

ÚJRAJELENTKEZŐK-ADATLAPJA-2021-2022

Nagyon várunk titeket vissza!!

Online oktatásra átállással kapcsolatos tájékoztatás

Kedves Szülők!

Kérjük türelmüket, az iskolákkal való egyeztetés után tudunk pontos információkkal szolgálni! Az általános iskolai tanulók iskolába járási kötelezettségét és étkeztetését a továbbiakban is biztosítjuk, de a középiksolás tanulóink esetében is egyéni elbírálás alapján járunk el, senkinek nem kell idő előtt elhagyni a kollégiumot. 

Kecskemétiné Szilvási Zsuzsanna

igazgató

Beköltözési információk

 

 

Kollégiumi beköltözés:

2020. augusztus 31.  9:00-tól

 

Tudnivalók:

A belépésnél számítani kell arra, hogy mindenkinek a testhőmérsékletét meg fogjuk mérni. (A felnőttekét is.)

A kollégiumba belépéskor és a beiratkozás során a maszk viselése kötelező.

A belépéskor a kézfertőtlenítő használata kötelező.

 

Egyszerre 20 beköltöző tartózkodhat az épületben a csoportveztők között megosztva, így előfordulhat hogy az udvaron várakozni kell majd a belépésre. Egy diákkal maximum egy segítő szülő jöhet be az épületbe. Kérjük köhögő, lázas szülő se érkezzen a gyerek kísérőjeként, mert nem tudjuk beengedni a többiek védelmében.

Kérjük, hogy a beiratkozásnál tartsák a 1,5 méteres távolságot.

A diákoktól azt kérjük, hogy a dokumentumok elintézése és a szoba elfoglalása után, ha nincs dolguk maradjanak a szobájukban a beiratkozás végéig. Amennyiben még szeretne a család együtt lenni, ennek nincs akadálya, de kérjük ezt az intézményen kívül tegyék, és egyeztessék a csoportvezetőkkel a visszaérkezés időpontját. Ekkor már csak a tanuló léphet be az intézménybe.

A meghirdetett szülői tájékoztatók ezen a napon a várhatóan nagy létszám miatt nem lesznek megtartva, digitális formában fogjuk a szülőket a tudnivalókról tájékoztatni.

Kérjük a kiküldött nyomtatványokat és a szükséges igazolásokat hozzák a gyerekek magukkal. Érvényes orvosi igazolás nélkül nem lehet beköltözni a kollégiumba!

A beköltözés szabályai a járványügyi megelőzést szolgálják, betartásuk mindenkire nézve kötelező. Elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért, de igyekszünk mindent megtenni hogy a diákok egészségét garantáljuk.